Bekijk activities Donderdag 21 juli (Nationale feestdag) zijn wij geopend van 10:00u tot 16:00u. P olijfboom komt van oudsher voor in de landen de Middellandse Zee en Klein-Azië. P olijfboom is groenblijvend, kan goed tegen droogte en warme zomers en houdt van winters that were milde. Half mei de kans op nachtvorst over is, kan p buiten neergezet worden. Delaware olijfboom moet koel maar vorstvrij overwinteren (tussen de 2 en 10 graden Celsius is ideaal), en staat dan liefst niet te donker.

Overwintert p hij in een normaal verwarmde kamer dan moet hij zeker op een lichte plek staan (liefst in de zon, bijvoorbeeld op het zuidwesten). Na een koele overwintering (ter bevordering van de knopvorming) heeft de olijfboom vroeg in het voorjaar uur per dag zon nodig om echt in komen that is bloei. Bijvoorbeeld stam, takgroei, kan op stam worden. De olijfboom kan geknot worden als een knotwilg de kans dat hij in het daarop volgende seizoen weinig vruchten geeft. Kan met scheuten 20 cm lang van eenjarige twijgen, of satisfied stek met with hieltje: dit is van een oudere tak, met daaraan jonge scheut.

Delaware olijfboom komt van voor in landen de Middellandse Zee en Klein-Azië. P olijfboom is groenblijvend, kan goed tegen droogte en warme olijfboom zomers. Half mei, zodra de kans nachtvorst over is, kan de buiten neergezet worden. De olijfboom moet koel maar vorstvrij overwinteren (tussen p 2 en 10 graden Celsius is ideaal), en staat dan liefst niet te donker.