Den absolut viktigaste resursen du som företagsledare har är din personal och dina medarbetare. Därför är det av största vikt att se till att de trivs på arbetsplatsen och går till jobbet med ett leende på läpparna. Lyckliga medarbetare leder med största sannolikhet till bättre affärer. En viktig del i att få dina anställda att trivas är att visa hur mycket du uppskattar dem och arbetet de utför. Det kan du bland annat göra genom att ge personalen gåvor och presenter vid olika högtider.


Det vanligaste tillfället att dela ut presenter är kring jul dvs. julgåvor. Då är det många arbetsgivare som köper in större kvantiteter av en vara för att dela ut dessa som julklappar till personalen.
företagsgåvor
Vad vill personalen ha i julgåva då? Möjligheterna är enorma! Allt ifrån delikatesslådor, julkorgar, godissäckar till bestick, plädar, badhanddukar mm. Ett smidigt alternativ är annars att ge bort gåvokort. På så sätt behöver inte du som arbetsgivare bestämma en specifik produkt att ge bort, utan låta var och en av de anställda välja vad just de tycker om. Leif Mannerströms gåvokort är väldigt populärt då man får en förgåva på köpet. Vi har även ett gåvokort med marknadens största och mest varierande utbud med upp till 200 st valbara gåvor. Gåvokort kan du köpa snabbt och smidigt på nätet. Vi på erbutik.se har specialiserat oss på just produkter som dina anställda garanterat kommer uppskatta.

Företagsgåvor förekommer även under andra årstider t.ex påsk-/sommar. Vissa större företag visar även uppskattning efter lång och trogen tjänst genom att dela ut en gåva.

Nu när du vet allt du behöver veta om företagsgåvor, vad väntar du på? Klicka dig in på www.erbutik.se och lägg en beställning på en gång. Det kommer som sagt göra din personal gladare vilket är positivt för din verksamhet i det långa loppet. Nöjda medarbetare är nyckeln till framgång!

Välkomna!